May 17th and a lot of balloons

| 5 Comments


Gratulerer med gårsdagen! Vi hadde 17. maifrokost som vanlig, og jeg hadde bestemt meg for å ha gassballonger. Dagen før dro jeg seks stykker etter meg gjennom halve byen, før fire av dem sprakk med en gang jeg kom inn døra. Fordi jeg hadde bestemt meg for å ha dem måtte jeg ut igjen og hente nye og fikk nesten et lite sammenbrudd.


De yngste gjestene synes i alle fall det var gøy. De tegna litt mens jeg stekte tre forskjellige typer vafler. Eh. Må chille litt med Bree Van de Kamp-komplekset mitt.


Da folk begynte å komme på ordentlig spiste vi all den vanlige 17.maifrokostmaten, eggerøre, hummus, pavlova, dere vet. Dessuten: Sitron- og valmuefrøvafler med chevre og fikensyltetøy, salte vafler med rømme, løk og løyrom, vanlige vafler med vanlige ting på.


Noen måtte underholdes litt.


Jeg var kledd i mitt nye skjørt og ullgenser fra Avenue, var jo ikke akkurat sommer (men kjørte espadrillos da vi gikk ut senere på dagen).


Søndag kveld gikk vi forbi blomstermarkedet på Stortorvet og kjøpte fem bunter blomster som jeg lagde buketter av og satte ut i hele leiligheten. Noter Claus som insisterte på å sitte med puffen opp ned.


Noen måtte trå til med fletting.


Noen var kjærester!!!


Noen var litt køddete.


Første halvdel var det voksen sitte rundt bordet og spise-stemning…


…før leiligheten plutselig var full av folk som satt overalt, feks bak sofaen.


Så mange fine bunadsjenter!!! Kommer aldri til å få meg det, men har i det minste begynt å synes det er fint på andre.


Haha hva skjer her?? Til slutt satt vi bare seks-syv stykker igjen, og bestemte oss for å dra ned til byen en tur. Håper dere hadde det fint!

→ Yesterday was the Norwegian constitution day and we hosted our traditional breakfast.