A trenchcoat for spring

| 3 Comments

Produktspons + sponset behandling


Er så innmari vårklar nå, med nye sneakers, nye drømmesolbriller og en ny, klassisk trenchcoat. Føles helt nydelig å legge bort vinterjakkene, selv om jeg må ha varm genser under foreløpig.


Tirsdag var jeg på Gevir og gjorde noe jeg grudde meg litt til, nemlig å stripe etterveksten. Men det ble jo bra? Føler meg ganske polished. Randi var opptatt, så ble tatt hånd om av Camilla i steden. Hun la i en toning i omtrent samme farge som trenchen, så nå går jeg rundt og er helbeige, hehe.


Puma-sko, vintage Levis (har nå en hvit, en sort og to blå og går ikke med annet), babyalpakkagenser fra Studio Bazar og trench og solbriller fra FWSS (spons).

→ I’m super spring ready with new sneakers, sunglasses and the perfect classic trench from FWSS. And I got highlights in my roots, feeling very polished now.