All the sad young men

| 4 Comments
Ellen Nolan for i-D magazine september 2003. Styling David Lamb.

Det blir lenger og lenger mellom hver gang jeg finner en moteserie som fremkaller mer enn trangen til å gjespe hos meg. I dag skjedde det helt tilfeldig når jeg kom over et bilde jeg synes jeg kjente igjen, det med sigarettmunnstykket, jeg hadde det lagret på den lille kofirmasjonspcen min fra jeg var 14. Og så åpenbarer det seg en hel serie med Erin O’Connor i perfekt feminin/maskulin symbiose. Det er i sånne tilfeller det er så praktisk å ha en blogg.

TRANSLATION
It’s so rare that I find an editorial that brings out more than yawning in me, but today I came across this one with Erin O’Connor, in a perfect symbiosis of masculinity and femininity. It is in moments like these it’s so convenient to have a blog.