Andreas Bagh for Marchal

| 1 Comment

Oppholdet er dekket av VisitDenmark

_MG_0117
Klokken ett mandag formiddag funderte jeg litt over hva slags liv det er jeg lever idet jeg ble eskortert inn på d’Angleterres hotellrestaurant, Marchal, som har én stjerne i Michelin-guiden. .

_MG_0113
Passerte sort marmor, substansielle gardiner, tungt sølv og store dusker.

_MG_0008
_MG_0010
Og ble plassert ved et bord og servert østers og vannbakkels med trøffel.

_MG_0048
Vi var der for å teste sommermenyen til Andreas Bagh, nyansatt kjøkkensjef på restauranten samt dreamboat.

_MG_0099
Det var vi relativt fornøyde med.

_MG_0043
Vi smakte oss gjennom retter som kamskjell med reddik, løyrom og mandler.

_MG_0076
Dette var min favoritt; blekksprut med champagneskum, erter og kaviar. Fest i munnen (Pascal-aksent).

_MG_0060
Drakk litt Ruinart til, elsker de mandagene man får champagne til lunsjen…

_MG_0082
Da jeg kom tilbake fra en tur på toalettet sto Andreas og skar opp hummer. Den kom med tomatskiver og en paprika-vaniljesaus, litt rart kanskje.

_MG_0103
Desserten var derimot perfekt: hvit sjokoladepai med pistasjekrem, creme fraiche-parfait og jordbær. Spiste hele på tre minutter, inkludert fototid.

_MG_0148

Og så da, skulle man tatt kaffen i Karen Blixen-suiten kanskje? Med selskap fra hotellsjefen sjæl? Ja hvorfor ikke.

_MG_0123
På dette rommet bodde altså Karen Blixen da hun var i København. Nå er det pussa opp i litt sånn rik, afrikansk kolonistil.

_MG_0135
Meg på senga til Karen Blixen, hei hei.

_MG_0137
Sånn flaks at jeg kjeda meg såpass på videregående at jeg begynte å blogge! Ta bilde av meg så jeg vet at jeg eksisterer! Takk for nå.

→ Had lunch at restaurant Marchal at D’Angleterre to try the new summer meny by their new head chef, Andreas Bagh. Not too shabby.