Babyføtter

| 3 Comments


Til jul fikk jeg sånne sokker fylt med gele som man har på føttene en time for så å flasse av seg all huden over en toukersperiode. All den døde huden altså. Jeg har slutta å gidde å raspe bort hard hud, så jeg tenkte nytt år, nye føtter og satte på meg sokkene en av de første dagene i januar.

Hva inneholder geléen egentlig? Det er såklart syre i store mengder. Melkesyre, glykolsyre, sitronsyre, eplesyre, samt masse ekstrakter av plantemateriale. Jeg kjente derimot ingenting da jeg hadde på sokkene, det var bare litt vanskelig å gå i dem, så jeg la meg på senga og stirra i taket en time. Eller leste jeg. Eller sveipa folk til venstre. Det husker jeg ikke.

Etter kanskje tre dager begynte det å skje ting. Etter en uke falt huden av i store flak. Jeg sto i dusjen og gned dem av, ganske tilfredsstillende. Etter et par dager med monsterflassing småflassa jeg i en ukes tid til. Advarsel for flassebilde:

Ingen tvil om at det funker, jeg har nok ikke hatt så myke føtter siden jeg var typ 12? Men for å være ærlig har jeg allerede en del ny hard hud på de utsatte stedene, det vil si rundt knoklene. Men det er kanskje bare meg som har dårlige sko.