Bobbi what’s good

| 5 Comments

_MG_0001

Jeg er i ferd med å pådra meg stadig dyrere produktvaner. Da jeg kom over Bobbi Browns Soothing cleansing oil på Kicks bare kjøpte jeg den, uten å reflektere over om ikke 430 kroner er litt i overkant. Det er første gang jeg prøver et produkt fra Bobbi, men hun har jo et strålende rykte og bra innpakning (enkelt men luxete) og alt så lovende ut. Rett meg om jeg tar feil, men jeg tror det er den som het bare «cleansing oil» før? Pumpeflaska er stor og deilig, formulaen er planteoljebasert og fin. Den inneholder parfyme, men en mildere form enn den fra BareMinerals; ekte jasminblomstekstrakt, som jo er en av de beste blomsterduftene. Jeg er litt skeptisk til at de åtte første ingrediensene har mystiske «trihexolin peg-3»-aktige navn, men det er for det meste glycerinvarianter og fortykningsmiddel og sånt som får oljen til å løses opp i vann (jepp, har googla alle).

Oppsummert: Den er bra. Lukter digg. Gjør jobben. Kunne gjerne vært billigere.

PS. Jeg har begynt å instasnappe!! Eller bruke Instagram Stories, som det vel heter. Denne uka har de heldige som oppdaga det fått med seg blant annet improvisert båttur-til-event-outfit og Kygo-selfie. Hvis du av en eller annen sjuk grunn ikke følger meg allerede heter jeg @majahattvang.

→ My latest oil cleansing indulgence is the Soothing cleansing oil from Bobbi Brown, which is pretty impressive and smells GREAT (jasmin flower), but is kinda expensive. Also I started using Instagram Stories this week so check it out.