Changing up my hair routine

| 4 Comments

Produktspons


Etter mange måneder som trofast Shu Uemura-disippel tenkte jeg det var på tide å prøve noe nytt. Valget falt på Hydrate & Conquer-serien fra Original Mineral, et av de mest økovennlige merkene de fører på Gevir. Disse to er fulle av vitaminer og aminosyrer, og skal gi håret en fuktboost.


Det første som skjedde når jeg prøvde sjampoen første gang var at jeg fikk panikk. Den gjør nemlig håret helt stivt og luggete – mange økosjampoer har samme egenskap – på en måte som får det til å føles som om det blir helt ødelagt. Men jeg pusta med magen og fortsatte med balsam, som forøvrig lukter helt sjukt godt av karamell, og håret fikk tilbake sin vanlige myke struktur. Det er nok bare en overflatisk effekt, det gjør ikke egentlig noen skade på håret, og bortsett fra det er den enkel å bruke, og vasker rent. Balsamen er dødsbra! Jeg bruker hårkur hver gang jeg vasker håret etter at jeg bleka det, men som et eksperiment lot jeg være for å se hvordan balsamen klarer seg alene. Ikke bare føles håret mykt etterpå, det ser fint ut, ikke så fluffy og flyete som det gjerne blir når det er nyvaska. Dette bildet er tatt samme dag som jeg vaska det.


I det hele tatt fornøyd med min nye hårrutine.

→ After months of riding the Shu Uemura-train I decided to switch it up and try something new: Hydrate & Conquer shampoo and conditioner from OriginalMineral. The conditioner smells amazingly of caramel, it’s on the greener side of the hair care market and keeps my bleached hair healthy. Can’t ask for more.