Cheap winter favorites

| 11 Comments


Jeg har hatt så sjuuukt bra hudflow de siste månendene, har funnet en rutine som virkelig passer perfekt. Den går egentlig bare ut på å variere mellom ulike nattkremer; én kveld i uka bruker jeg retinol (Johan har blanda 1 % ut i ren nypefrøolje til meg), og resten av uka kjører jeg Exuviance-nattkremen og honningkremen annenhver kveld. Honningkremen er en gammel favoritt jeg har skrevet om flere ganger, men den tåler å nevnes igjen, særlig nå som jeg har gjenoppdaga den, så og si. Den egner seg så godt på vinteren fordi den inneholder bivoks, som ikke trekker inn, men legger seg som en beskyttende hinne på huden, uten å tette porer. Bruker den også på dagen under solkrem. Kan kjøpes her.

Har gått tom for både nattkrem og oljerens den siste uka, så har måttet alternere rutinen litt, og merker allerede negativ effekt. *løper til Exuviance-salongen*En annen gammel favoritt som har blitt mye brukt er denne, ren aloe vera på sprayflaske. Den er lett å spraye i ansiktet, både før og etter sminke, og erstatter vannbaserte fuktsprayer som kan fryse på huden når det er minusgrader. Finnes her. Med koden AJA741 får du $5 avslag på ditt første iHerb-kjøp (alle iHerb-kunder får en egen kode, det er ikke snakk om noe samarbeid).

→ Two favorites saving me this winter: The honey cream from Bee Magic (night cream, day cream, whatever), is suitable for winter because it’s water free and also has bee wax in it which works as a barrier on the skin without clogging pores. Aloe vera spray mister to make my powder foundation dewey without risking the water based mists freezing on my face. Both available on iHerb, where you get $5 off your first order with my rewards code AJA741. PS. I’ve done some tweaking on the blog lately, so the categories etc are now in english!