More color

| 10 Comments


En av de spesielt grå dagene denne uka gikk jeg forbi en gul bukett utenfor en blomsterbutikk og kjente at jeg trengte den. Som en liten sol i hjørnet.


Mens Munch-uka har gått sin gang har jeg hatt min første uke som intern i Cappelen Damm. To dager i uka sitter jeg på kontoret og lager innhold til de digitale kanalene deres, spiser kantinelunsj, henger ved kaffeautomaten og gjør kontor-ting. Kos. Fikk med meg et eksemplar av Dagny Thurmann-Moes bok Farger til folket som nettopp kom ut, og etter å ha bladd gjennom den i helgen føler jeg meg skikkelig inspirert. Jeg tror veldig mange hadde hatt godt av et mer bevisst forhold til fargene rundt seg, og ikke gå for default grått/hvitt/sort uansett hva det gjelder.


Har fundert lenge på hva slags puter som kan passe sofaen uten å stjele for mye fokus (haha hvem er jeg), og i går fant vi denne på Norrgavel som fylte krava. Blå fløyel med mønster i brodert ulltråd.


Denne veggen skal fylles med bilder helt opp til stukkaturen, for å understreke det høye taket og minske antall hvite flater.


Monsteraen er stadig diger, og har fått seg en krakk. Bør kanskje binde den opp på en eller annen måte?


Og i går kjøpte vi testspann med maling, for vi skal male soveromstaket! Jeg funderte på det lenge for en stund siden, og slo det av en eller annen grunn fra meg, men etter denne saken på OsloDeco kjente jeg at det var på tide. Håper det blir bra.

→ Some new pops of color in our home! We’re painting the ceiling in our bedroom, I think it’s gonna be great.