Den første Søndagsmiddagen

| 4 Comments

Inneholder sponsede produkter

_ave7666
Søndag for litt over en uke siden arrangerte Julie og jeg vår første Søndagsmiddag! Takk til alle dere som meldte dere på, forhåpentligvis får alle mulighet til å bli med en eller annen gang, for vi synes det gikk såpass bra at vi skal fortsette å arrangere middager fremover. Her er vi rett før gjestene kom, litt nervøse og kledd i Studio Bazar.

_ave7659
Mitt hovedansvar var å dekke bordet (sweet), og jeg hadde plukket ut lysrosa duk og kremhvitt dekketøy fra Edblad (de dype) og Mateus (de under). Fint å mikse matt og glasert keramikk. Bestikket er som nevnt en samling av Julies gamle arvesølv, og de franske tulipanene gjorde at det ikke ble helt shabby chic.

_ave7680
Hver gjest fikk et lite miniduftlys fra L:A Bruket, som lukter innmari godt.

_ave7701
Så kom gjestene! En flott miks av veterinærer, dansere og journalister. En av mine lesere var dessverre syk, så Tonje fikk hoppe inn i siste liten.

_ave7715
Jeg koste meg skikkelig, kanskje fordi jeg slapp å ha ansvar for maten, hehe.

_ave7718
_ave7732
Det hadde nemlig Julie. Til forrett spiste vi fersk, gratinert sjøkreps fra Fiskeriet, herregud, så godt. Sjekk Julie sin blogg for oppskrift.

_ave7788
Til hovedrett lagde hun en hvit bacalao med hvitvin, fløte og safran, omg nom.

_ave7812
Så ble det sjokolademousse med bjørnebær i salongen.

_ave7809
Alle foto: Anne Valeur

Tusen takk til dere som kom, det var kjempehyggelig å bli litt kjent med dere! Og stor takk til Fiskeriet for deilige råvarer, Studio Bazar for perfekte, behagelige vertinneanrekk, Mildh press for dekketøy, Pure Agency for duftlys, Anne for foto og Stine for filming. Gleder meg allerede til neste gang.

→ Last Sunday me and Julie invited some of our readers for dinner at my place, and it was so nice. Also, food coma.

sondagsmiddag