Dew drops og en nominasjon

| 3 Comments

2017 har blant annet vært øyekremens år, jeg har testet og forkastet, fått utslett og funnet favoritter. Én av dem skrev jeg om her, og den andre fant jeg på flyplassen i Helsinki i august. Pure dew drops fra finske Lumene er en fuktgivende øyekrem i gelform. Den er parfymefri og inneholder kildevann, glyserin, vitamin B5 som tiltrekker seg og holder på fukt, og bjørkesevje. Usikker på om det egentlig har noe for seg, ifølge Lumene skal det bidra med fukt, men hva vet jeg.

Det jeg derimot vet er at jeg har brukt denne hver eneste dag siden jeg kjøpte den, fordi den faktisk får området under øyet til å se friskere og våknere ut, den skaper null irritasjon (foretrekker øyekremer uten aktive ingredienser, det gir meg som regel røde flekker), og er veldig behagelig i bruk. Dew drops er et veldig godt navn, det beskriver liksom opplevelsen av å bruke produktet. Fukt. Mmm.

Apropos øyekrem så har jeg visst endelig funnet min nisje i bloggverdenen – jeg er nominert i kategorien årets beauty-influencer i det som nå heter Vixen Influencer Awards. Rått. Hvis du vil stemme, feks på meg, kan du gjøre det her.