Vårens første torsdag

| 3 Comments


Det er lenge siden jeg har tatt med kameraet ut, liksom kvia meg for å være blogger i dagslys, men vi vet jo alle at det er sånt det blir bra blogginnlegg av (takk for påminnelsen). Så på torsdag bråbestemte jeg meg for å dokumentere dagen, etter å ha surra bort morgenen i vanlig mail- og havregrøtånd. Alltid appelsin i kjøkkenkarmen.


Det var en av de grå dagene med duskregn, men i gata mi er det alltid fint uansett.


Jeg trengte å slå opp en kilde, så jeg gikk til hoveddeichman for å jobbe for dagen. Jeg skriver på noe veldig skummelt men veldig gøy nå.


Her satt jeg noen timer og skrev og leste og spiste knekkebrød med makrell i tomat, jepp der har du meg.


Gikk hjem over St.Hanshaugen og ble fascinert av hvor sorte stammene på hekken langs gravlunden er.


Da jeg kom hjem hadde jeg plutselig litt dårlig tid og lagde min beste kjappe middag, pasta med masse parmesan og eggeplomme og brokkoli stekt med løk og hvitløk. Mmmm.


Tok jeg meg en kjapp dusj og en kjapp kaffe før jeg stakk ut for å gå på lanseringsfesten til Bitch City, en liten feministsatire to venner av meg fra Westerdals har laget for P3. Det er gøy, se det! Hans Olav Brenner blir drept bl.a. Kameraet ble hjemme, mens jeg hadde en kveld som fikk bli offisiell åpning av yolo-våren og starten på verdens lengste helg. Herregud. I morgen drar jeg til Aarhus!