Eyelashes on point

| 12 Comments

IMG_2888c

Min siste favorittskjønnhetsdings er vippetanga. Jeg kjøpte en fra Shiseido på flyplassen i Frankfurt da vi mellomlanda før Seychellene, og har vært ivrig bruker siden. Jeg bruker jo ikke maskara, så jeg eksperimenterer konstant med ulike måter å markere øyene på andre måter. Favoritten akkurat nå er store mengder rødbrun mineraløyeskygge på hele øyelokket og langs nedre vippekant, og så en runde med vippebøying. Det gir dyp, men blir ikke for mørkt, ingen harde kanter og fargen går sykt bra mot de grønne øynene mine.

TRANSLATION
My current favorite beauty device is the eye lash curler from Shiseido I bough in january. I usually don’t wear mascara, so I’m always experimenting with other ways to emphasize my eyes. My current favorite thing is to put lots of redish brown eye shadow on all over my lid and on the lower lash line, and then curl my eyelashes. The color gives depth without any harsh lines, and really makes my green eyes pop.