Favorittprodukter i 2017

| 16 Comments

Sponsede produkter er merket med *


Jeg har testa sjukt mye produkter i 2017, og nå er det på tide å kåre favorittene. De trygge kortene som alltid gir gode resultater og jeg alltid kan strekke meg etter når alt annet feiler. Flere av dem har jeg skrevet om før, men det er også noen nye godbiter her, så følg godt med.

Evolve hyaluron-serum*: verdens beste fuktserum wow. Enkelt, ukomplisert og effektivt, sånn jeg liker det. Er ikke så glad i alt for aktive serumer, det blir som regel for mye for huden min. Jeg liker det fordi det ikke tetter porene, men gir nok fukt til at jeg kan bruke det alene på natta vår-sommer-høst. Konsistensen er litt slimete, men det er bare fordi det er aloe vera-basert, så frykt ikke. Om vinteren tyr jeg heller til:

Double serum fra Clarins*. Innså ikke at jeg er helt avhengig av dette før det plutselig var tomt rett før jul. Double serum er en klassiker fra Clarins, som nylig kom i ny utgave. Akkurat hva som er forskjellen kan jeg ikke si noe om, da jeg ikke har prøvd den gamle varianten, men det supre er at det er både vann- og oljebasert, og dermed gir litt ekstra pleie. Huden min vil ha olje om vinteren. Selve serumet ligger i to kapsler inne i beholderen, ett vannbasert og ett oljebasert, og så blandes de ved bruk. Fiffig, og gir også mening i mine ører. (Anektode: Dispenseren har to innstillinger, en som gir en mindre dose som skal passe fet hud og varmt klima, og en som gir en større dose til tørr hud og kaldt klima. Jeg bruker fire av den store dosen…)

Begge disse tyr jeg til når jeg trenger pause fra mer aktive nattkremer, de er de hvite t-skjortene i baderomsskapet mitt, basics som alltid funker. I tillegg bruker jeg dem alltid under dagkremer, som jeg ikke synes gir nok fukt alene.

Pâte au ginseng-maske fra Erborian*. Den perfekte før-fest-masken, som får huden til å gløde, strammer opp, fjerner rødhet og gir fukt. Bruker den hver gang jeg skal noe spesielt og er nede i min andre boks på få måneder. Sminke glir på som en drøm etterpå.

Dagkrem fra Josh Rosebrook. En ubrukelig pumpeinnretning, men en perfekt dagkrem. Fysisk filter, spf 30, ingen utbrudd, ser nydelig ut under sminke. Kan gi meg litt tørre partier nå som det er så kaldt, men litt Skin food under fikser det. Det jeg liker ekstra godt med den er at huden min holder seg, ikke matt, men bare lett dewy, lenge, fremfor å bli for oljete, noe den gjerne blir.

Min egen oljerens: Finnes ikke bedre. Enkel å lage, behagelig i bruk, fjerner all sminke og gir en god dyprens hvis man masserer lenge. Blander en liten flaske i ny og ne. Oppskriften finner du i boka m, som kan kjøpes her.

Lumene Dew drops. Skrev nettopp om denne, som har fått meg til å gå fra å ikke helt skjønne poenget med øyekrem til å ikke skjønne hvordan man kan klare seg uten. Ukomplisert fukt uten irritasjon.

Tørrbørsting! Dette har jeg nettopp begynt med, og er helt frelst. Tørrbørsting går rett og slett ut på å børste kroppen med en tørr børste før man dusjer, i lange dynamiske strøk fra føttene og oppover. Det skal liksom stimulere lymfesystemet og hjelpe til med å skille ut avfallstoffer, men først og fremst gjør det huden utrolig myk og får den til å se sunnere ut. Jeg børster et par ganger i uka, og bruker en kobber- og hestehårbørste (!) fra Karmameju*.

Glo Skin Beauty Perfecting Powder*. Er fra før superfan av mineralfoundationen Pressed Base fra Glo (som nylig har bytta navn), og nå har dette lille pudderet også vunnet meg over. Det er et mattende pudder som gjør porer nærmest usynlige og er alltid med i veska. Aller best blir resultatet hvis man presser det inn i huden med en svamp, synes jeg.

Signature Moisture mask fra Oribe*. Verdens beste hårkur. Konsistens som en tykk krem, lukter skikkelig godt. Boys love it.