Fresh from the printer

| 15 Comments


Her er den endelig; boka mi! Synes den har ble sjukt fin, trukket i linstoff og full av nydelige bilder tatt av Anne Valeur. Det har vært en skikkelig drømmeprosess, der jeg har fått håndplukke et lite team og stort sett holdt på som jeg vil. Det er altså en oppskriftsbok, med et kuratert utvalg av hudpleieprodukter du kan lage selv. Jeg har lært masse selv i prosessen, og er skikkelig fornøyd med resultatet. Her kommer en liten sniktitt:

En gøyal ting man kan lage selv er jo ulike skrubber, og denne med sukker og grapefruktskall er skikkelig digg.


Dette er en rekonstruksjon av honningkremen fra Medicine Mama som jeg har brukt i mange år. Faktisk liker jeg min versjon bedre, fordi den også er delvis vannbasert, hvilket gjør mer for fuktbalansen i huden enn bare olje. Har allerede begynt å bruke min egen bok og sølt litt i den, hehe. På torsdag er det offisiell lansering, og det skal feires med en liten fest! Dere er selvsagt hjertelig velkomne. Facebook-event her, håper vi ses!

PS. Og vil du bestille boka… Så kan du gjøre det her :)))

→ My book is here! All year I’ve been working on this. Testing recipes, perfecting formulas. The result is a curated selection of hand made skincare recipes, with beautiful photos by Anne Valeur. I’m so pleased with the result. It’s launching next week (in Norway only unfortunately) and I’m super exited and a bit scared.