Jeg gikk en tur på stien

| 10 Comments


På søndag var vi 100 % friskuser og tok toget til Snippen i Maridalen for å gå Tur I Skogen. Jeg hadde høytlesning av resultatet av personlighetstesten jeg tok for et par år siden som jeg fant i mail-arkivet mitt (høy score på følelsesmessig instabilitet og åpenhet for erfaring).


Ahhhh her er vi! Skogen! Funfact: Jeg har vokst opp praktisk talt I SKOGEN men kanskje gått på ti skogturer hele mitt liv (ok jeg underdriver).


Fant en død sommerfugl.


Først satte vi oss ved Movatn for å spise frokost.


Det var varmt og deilig, med hint av høst i lufta.


Så gikk vi innover langs Greveveien. Etter noen kilometer foreslo jeg at vi heller skulle gå opp i skråninga, inn i selve skogen liksom, for å se hva vi fant. Åpenhet for erfaring osv. Først fant vi blåbær.


Vi kava oss oppover helt til toppen av en høyde, der vi kikka litt på utsikten og jeg fant fire kantareller. Yes!!!


Titt titt!


Så gikk vi ned igjen. Fint i skogen.


Neste stopp var tilbake til Movatn for å møte resten av gjengen.


Bålekspertisen på plass.


<3


Eirik måtte hvile litt. Tar på å gå på skogtur.


Disse var proffe og hadde med ostesmørbrød for grilling.


Kaffe og fruktnøtt *grøss*


Så kom sola kom tilbake og alt var idyll.


Lykke og Claus sa at jeg fikk åtte kaker og åtte is og åtte godteri samt brev og tegning i posten hvis jeg bada, så da var det bare å hoppe uti.


Så digg!!!


Er kanskje ikke så proff på skogtur, men bading kan jeg.


Som dere ser hadde vi det hyggelig.


I fire-tiden gikk vi tilbake til toget, og så var den skogturen slutt.