Et serum du ikke trenger

| 4 Comments

Produktspons

_MG_0059-1

Jeg er inne i min beste hudperiode; når saltvannet og sola gjør sitt, fregnene erstatter sminke, og alt jeg trenger er fukt og litt eksfoliering en gang i blant. Og solkrem selvsagt – har gjort kål på fire tuber så langt i sommer. Litt ekstra tar jeg meg dog tid til, det er jo alltid gøy. Mitt beste produkt akkurat nå er et serum jeg egentlig ikke trenger, men som gir superfin glød til ellers usminka hud: Get up and glow fra Oskia.

Jeg har testet en del Oskia-produkter de siste månedene for en nettbutikk ved navn Spashop, som spesialiserer seg på avansert økohudpleie (de fører blant annet mitt favorittmerke, Ling, som eneste i Norge så vidt jeg vet). Intrykket jeg har av Oskia er jevnt over godt, men jeg har ikke blitt overveldet av noen av dem; rensen er for eksempel deilig, og huden min elsker den, men den er vanskelig å få av og krever en hel liten prosess som jeg ikke gidder å gå gjennom mer enn et par dager i uka. Get up and glow er derfor den soleklare favoritten.

Ikke at det bare er til pynt, dette serumet. Det er fullt av hyaluronsyre og antioksidanter, i tillegg til lysreflekterende pigmenter. Det har et perlemorsaktig skimmer i seg, og gir inntrykk av jevnere, glattere hud; hyaluronsyren «plumper» opp huden med fukt, mens antioksidantene beskytter mot ytre påvirkning. Jeg prøver å bli flinkere til å bruke antioksidanter nå som jeg har blitt… gammel… neida. Men jeg har tro på at det kan motvirke ytre skader på huden over tid, sammen med SPF. Det jeg liker best er likevel at jeg kan gå helt uten sminke, og likevel føle meg ikke bare ok, men skikkelig bra. Dette er altså ikke produktet for deg med studentøkonomi som må skrape sammen til neste produkt, men hvis du liker luksuriøs hudpleie og å teste nye ting er det et godt kjøp.

Minus: det har en del parfyme i seg. Hva skal huden med parfyme?

 → Really loving the Get up and Glow serum by Oskia this summer; skin looks great even with no makeup on. Ah, summer.