Videobloggen lever

| 9 Comments

Halloooo på lørdan, gjett hva, jeg har laget en sminkevideo! Det vil si, jeg innså halvveis at jeg ikke hadde spilt inn noe som helst, så den morsomste delen der jeg tar på serum og mineralpudder kom ikke med. Så egentlig er det bare meg som tar på øyeskygge og typ leppepomade, men vi kjører på. Det går faktisk ikke an å være så perfeksjonistisk når man driver blogg, da får man aldri ut noe som helst. Spilte inn før middagen forrige søndag, mens jeg sladra med Julie på badet. Kos. Håper det er litt gøy/interessant/et eller annet, og bedre lykke neste gang til meg selv. (Obs det går ikke an å se den på mobil (ennå) pga div.)

Følg meg gjerne på youtube her!

→ Lol I made a makeup video of sorts, except the first part never got recorded, but I hope it’s somewhat entertaining anyway.