Hot summer wardrobe tips

| 10 Comments

Kilder på Pinterest.

Okei dere, jeg registrerer ønsker om innlegg om sommerklær – og jeg adlyder snilt som en liten hundevalp. Spørsmål om det er kaftan eller sarong som gjelder i år har for eksempel kommet inn, og svaret er: Ingen av delene. I år er det SKJØRT som gjelder. Lange, rare skjørt man kan gjemme seg i på stranda så vel som sommerfesten. Kombiner det med en HELT enkel, hvit tskjorte. IKKE off-shoulder. Ikke noe print.

MajeJacquemus  – Proenza SchoulerOff-White

Et annet hot tips i år er å ikke gå med blonder. Blonder er høyaktuelt i sommer, og aller kulest blir du hvis du unngår dem helt. Striper derimot er greit. Det må det nesten være, gå for striper på alle typer plagg. Dessuten: Frukt. For guds skyld, ikke noe fruktprint på klærne, bare spis masse frukt. Bær det med deg overalt. I en kurvveske.

Selv kjøpte jeg meg nettopp et stripete skjørt. Følger selvsagt mine egne råd. Jeg kan avsløre at det er ett av de over.

Lykke til alle sammen!

→ Wear long, weird skirts with plain t-shirts. Avoid lace. Stripes are ok. Stripes on all garments. Eat lots of fruit. Carry them in a straw bag. Best of luck.