Hotel Bertrams Guldsmeden

| 3 Comments

Bertrams Guldsmeden
Å velge hotell er nesten halve moroa med å reise synes jeg, og jeg har etterhvert blitt ganske flink. Jeg har samme forhold til hoteller som jeg har til leiligheter; sjel og hygge kommer foran luksus og bekvemmelighet. Bertrams Guldsmeden treffer midt i preferansene mine. Guldsmeden har hoteller rundt om i Norden, fem i København, og Bertrams er det minste.

Bertrams Guldsmeden
Bertrams Guldsmeden
Rommet vårt lå i fjerde etasje med balkong ut mot bakgården. Interiøret går i hvitt og varmt tre, med hint av syden-detaljer som ikke akkurat er råstilige, men har sin sjarm.

Bertrams Guldsmeden
Gullspeil, check.

Bertrams Guldsmeden
Badekar, check. Her lå jeg og leste søndag morgen.

Bertrams Guldsmeden
Frokostutvalget er ikke overveldende, men inneholder alt jeg har lyst på til frokost iallefall. Godt brød. Croissanter. God yoghurt. Frukt. Egg. Basic pålegg av bra kvalitet. Maten er 90-100 % økologisk.

Bertrams Guldsmeden
De har dessuten en koselig liten bakhage der man kan spise frokost om sommeren. Betalte rundt 3000 for to netter inkludert frokost, og hadde lett gjort det igjen.

→ We stayed at Bertrams Guldsmeden in Copenhagen, a small, cosy hotel with lots of charm. I really appreciate hotels like this, with good service and soul over luxury.