Middagsklubben goes Santa Maria

| 76 Comments

Reklame


Å spise mat er jo livets høydepunkt, men etter at jeg ble singel har det blitt litt nedprioritert. Jeg har blitt mer opptatt av å få i meg sunn mat så billig og enkelt som mulig, men det må såklart smake godt også. I steden for å lage middag til bare meg selv hele tiden pleier jeg å invitere noen på hverdagsmiddag hver uke, for hvorfor spise alene når man kan spise sammen. I forbindelse med lanseringen av Santa Marias nye serie, inspirert av ulike land i Latin-Amerika, inviterte jeg meg selv hjem til Julie for å teste en av rettene.


Serien består av to typer smakssatt ris og fire typer sauser inspirert av henholdsvis Peru, Karibia, Cuba og Costa Rica. Man varmer ganske enkelt opp risen og heller sausen over valgfritt protein og grønnsaker. Vi valgte en peruansk rett, med yellow lemon & garlic rice og garlic & tomato sauce over kylling og squash, og slang sammen en peruansk grønn aji og pico de gallo til. Tok typ et kvarter.


Jeg var kledd i striper, elsker denne genseren. Passer perfekt inn i min nye stil «Margot Tenenbaum på tropisk ferie».


Klare for middag! Det var supergodt, jeg lager så mye europeisk mat til vanlig, så det var nice med en avveksling. Alle oppskrifter finner du på bloggen til Julie.


Vil du også smake? I forbindelse med lanseringen arrangerer Santa Maria pop-up restaurant på Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge, og jeg får dele ut tre gavekort à 600 kroner! De har åpent i to uker fra og med 19. februar, og i tillegg til texmex og asiatisk mat serveres de nye latinamerikanske rettene med cocktails som passer til. Legg igjen en kommentar for å delta i trekningen, og husk å skrive inn mailen din (kun synlig for meg). Vinnerne blir kåret fredag 16. februar og kontaktet på mail. (Konkurransen er avsluttet.)

Sjekk ut menyen her, og les gjerne Just another food story sitt innlegg der hun tester creamy coconut & tomato-sausen, som også er skikkelig god.