Hyttehelg i Hemsedal

| 1 Comment

Reklame: I samarbeid med Samsung


Hei fra Hemsedal! Jeg og Julie har fått låne en veldig lux hytte av Samsung for helgen, og tok med hver vår babe for å chille og lage mat og få julestemning denne første desemberhelgen. (Det kan du og, forresten, hvis du følger med helt til slutt i innlegget.)


Hytta er utstyrt med smarte Samsung-produkter i alle rom, som snakker sammen og kan styres fra enten kjøleskapet (!) eller telefonen. Det vil si at man kan skru på ovnen mens man er i bakken, sette på en vask fra sofaen og følge med på middagen mens man sitter i badstua. Vi har fått hver vår Samsung Galaxy S9+ for anledningen, en nett telefon til å ha såpass stor skjerm, utstyrt med et skikkelig bra kamera.


Utsikten fra hytta er så fin, med fjell på begge sider og gåavstand til alpinbakken.


Kjøleskapet Family Hub er ikke bare smart på innsiden, med egne soner for ulike typer matvarer så de holder seg lengst mulig, det har også en touch-skjerm i døra der man har internett og kontroll over alle hyttas hvitevarer. Samt et kamera på innsiden så man kan se fra telefonen sin hva man trenger å handle. Fremtiden er nå folkens!


Kveldene har gått med til å lage god mat og spise foran peisen. Fredag ble det klassisk ørret med agurksalat og poteter, oppskrifter finner du på Julie sin blogg.


Lørdag hadde vi hytta full av folk for å spille inn litt film der vi tester alle de ulike produktene.


Du tror kanskje det er en helt vanlig bildevegg man ser i bakgrunnen, men hehehe nope! Ett av bildene er tven The Frame. Man kan velge motiv selv, enten det er bilder man har tatt selv eller foto og kunst som ligger inne.


Jeg valgte meg et litt abstrakt sitronbilde.I dag våkna vi til snø og første søndag i advent.


Vi har spist sen frokost med tente lys.


Holdt oss inne, lest, skrelt klementiner.


Jeg har begynt å lese Rachel Cusk, så langt liker jeg det veldig godt.


Noen har tatt badstue og bada i snøen.


Nå takker vi for oss og kjører hjem til byen igjen. Vil du vinne en helg her med vennene dine i desember? Gå inn på samsungopplevelsen.no for å lese mer og bli med i trekningen!