Komparativ solkremanalyse

| 15 Comments

_MG_0007-12

Til min store fortvilelse har iHerb slutta å føre favorittsolkremen min, men heldigvis har jeg funnet en erstatter. Faktisk er det mulig jeg foretrekker den.

Antioxidant Natural Sunscreen fra derma e – et merke jeg liker bedre og bedre; de har trygge, velformulerte produkter, med korte innholdsfortegnelser og gode kombinasjoner av naturlige og menneskeskapte ingredienser – er en lett, effektiv solkrem for ansiktet. Den har kun naturlig solfilter – 16 % sinkoksid – og hevder å være usynlig på huden. Jeg opplever at det stemmer, men det er mulig den gir et hint av hvitt på mørkere hudtoner. Sinkoksid er den mest effektive av fysiske solfiltre, og er i tillegg bra for huden. Til forskjell fra min vanlige solkrem, som er oljebasert og ganske tung, er denne vannbasert, og har dermed en helt annen konsistens. Den er lett å smøre på, og trekker umiddelbart inn i huden. Noen vannbaserte kremer gjør at jeg blir veldig blank i løpet av dagen, men det gjør ikke denne, ganske sikkert på grunn av sinkoksiden. Huden min reagerer ikke negativt, den har ingen skumle ingredienser såvidt meg bekjent, og dermed oppfyller den alle mine krav til en solkrem. I tillegg inneholder den gode antioksidanter (vitamin c og grønn te), hvilket alltid er et pluss i en dagkrem når man har passert 25. Er lykkelig.

Finnes på iHerb.

→ I have a new go-to sunscreen for everyday face use, the Antioxidant Natural Sunscreen from derma e. It’s water based, aka very light, absorbs quickly, is all zinc oxide and has no chemical filters, gives a nice finish, doesn’t break me out and has good antioxidants. I’m sold.