L:A Bruket

| 0 Comments

Produktspons

_MG_0143
Én av fordelene med jobben min er at jeg har huset fullt av L:A Bruket-produkter. Ikke for å blogge om dem, men for å ta bilde av dem. Men nå blogger jeg om dem likevel. For de er så forbløffende bra. Jeg har frem til nå forholdt meg til L:A Bruket med et skuldertrekk, dyr såpe javel, men det er virkelig ekte vare; bare økologiske kvalitetsingredienser, laget av to svensker på kysten et eller annet sted. Alt lukter godt, ser fint ut og, viktigst av alt, fungerer skikkelig bra.

_MG_0075-1
Det første jeg vil trekke frem er det økologiske vaskemiddelet deres for ull og kasjmir (og silke), som gjør håndvasking til en mye mer behagelig affære. Kvaliteten på plaggene beholdes, og så dufter det mildt av sandeltre. Mmm.

_MG_0094-2
Min favoritt er likevel kroppsskrubben med havsalt, mandel-, tistel- og rapsolje. Den er tilsatt olje fra merian, som har varmende og stimulerende egenskaper, og eukalyptus, som vel mest bidrar med duft (og er bakteriehemmende). Den lukter litt skog, men herregud så myk huden bli etterpå (det finnes forresten andre dufter og, rose for eksempel). Jeg skrubber inn hele kroppen i dusjen én gang i uka, og gleder meg alltid til det. Bare: «Lars, kjenn. Kjenn på armen min. Så myk. Mmmmmmm». Fordi den er oljebasert trenger man ikke smøre seg etterpå heller.

Jeg har forresten lagt til en side i menyen øverst som heter favorittprodukter; en oppdatert liste over produktene jeg liker best. Så slipper dere å spørre eller lete rundt!

→  New favorites from L:A Bruket: Wool detergent and body scrub.