Lær å lage olivensåpe

| 7 Comments

God søndag! Fredag morgen var jeg på God Morgen Norge for å snakke om boka og lære bort noen triks, takk til alle familiemedlemene mine som har delt klippet på Facebook… Jeg er ikke så vant med å gjøre TV, men synes det gikk fint. Jeg får i det hele tatt mye trening i ting jeg ikker er så komfortabel med i forbindelse med dette bokslippet, holde tale, gjøre masse intervjuer, snakke med folk… eh. Før lansering spilte vi inn tre små filmer med oppskrifter, og jeg begynner med å dele denne såpeguiden. Olivensåpe er faktisk veldig lett å lage, selv om det er litt farlig (gassutvikling) og tar litt tid (de ferdige såpene må luftes i minst en måned før bruk). Dette er den enkleste av tre såpeoppskrifter i boka mi, som du forøvrig kan bestille her. (Jeg har prøvd å få dem til å bytte ut det skrekkens bildet coveret, boka er mye finere i virkeligheten, lover.)

Rundt lansering sendte jeg boka til noen folk jeg ville skulle ha den, og man kan jo aldri forvente seg eksponering, så derfor er det sykt hyggelig å se at folk deler den rundt omkring. Anniken Jørgensen har skrevet et kjempefint innlegg om den, det samme har Ingrid Holm. Tusen takk! Det var alt for i dag. Jeg har laget et innlegg om alle parfymene mine etter ønske fra dere, så det kommer i morgen.