Lørdag på torsdag

| Kommentarer er skrudd av for Lørdag på torsdag

IMG_9041 IMG_9086-2 IMG_9050 Torsdag etter skolen innså jeg at jeg hadde en helg med bare jobb foran meg, og bestemte meg for at i kveld måtte være lørdag. Så jeg rydda og vaska leiligheten, kjøpte all favorittmaten min og en flaske vin og stelte i stand en romantisk middag. Funka dritbra. Hvis dere tilfeldigvis legger merke til at bildekvaliteten har blitt bedre er det fordi jeg har oppdatert fotoutstyret med et drømmeobjektiv: 50mm 1.2 f fra Canon. Siden jeg fikk det har jeg løpt rundt og tatt bilde av alt mulig uinteressant bare fordi det er så gøy, og bloggen kommer til å bli mye finere. Hurra!

TRANSLATION Last thursday, knowing I had to spend the whole weekend working, I decided to make the evening a saturday. So I got all my favorite food and a bottle of wine and cleaned the apartment for a romantic dinner. Also I’ve gotten my dream lens – a Canon 50mm 1.2 f – which will make my blog so much prettier from now on, I’m excited.