Lotions n potions, del 2

| 12 Comments

_MG_0080-2b
Da fortsetter vi hudpleiepludringa. Takk for alle tips om renseoljer! Skal sjekke ut et par av dem. I dag skal vi snakke om fukt. Planteoljer alene er ikke nok, hvertfall ikke for meg; de smører huden og mykgjør den, men det er også alt. Derimot er de bra som grunnlag på daglig basis, og i den anledning har jeg kjøpt mitt første REN-produkt. Er sjukt fornøyd! Tar tilbake alt jeg tidligere har sagt om REN. (Neida.) Men Omega 3-serumet deres er enkelt formulert med planteoljer som hovedingrediens, sklir på som om det var fullt av silikon (men det er det selvsagt ikke), og gjør at huden min formerlig gløder. Bruker det som nattkrem, under solkremen om dagen, etter dusj, så ofte jeg kan egentlig. Det er veldig lett, og derfor perfekt som standard go-to-produkt. Honningkremen er for heavy til at jeg kan bruke den hver natt, men dette er perfekt. Ingen reaksjoner. To tomler opp.

Fuktsprayen fra Glo Minerals er mer en sånn festlig ting jeg sprayer på meg i tide og utide, over sminke, over toner, før og etter krem. Vanskelig å måle resultater av den, men den har flere fine ingredienser, som hyaluronsyre og allantoin. Gir iallefall bra finish over mineralpudder. Den heter Moist Hydrating Mist.

_MG_0070-1b
Så til mitt nyeste favorittprodukt: Jeg har siklet på So Much To Dew-masken fra Sampar i flere år, og endelig fikk jeg kjøpt den på Sephora i København. En lett, gelaktig over-natta-maske som fuktbooster huden uten like. Magisk. Elsker den. Bruker den et par ganger i uka. Hater å anbefale ting som ikke kan kjøpes i Norge, men den går sikkert an å få tak i over nett. Ellers er det Sephora som gjelder. Jeg har en fuktmaske til på vei i posten – mer en quick fix-type – som jeg har tro på, så det får vi komme tilbake til.

(OBS, tilleggsinfo: Sampar-maska inneholder MI, som har erstattet parabener i mange produkter, men kan være veldig allergifremkallende. Så vær forsiktig.)

Jeg svarer forresten på alle spørsmålene deres fra forrige post i et eget innlegg, vi bloggere elsker jo å føle oss smarte og viktige. Så bare kjør på hvis du lurer på noe mer. I neste og siste del blir det godt og blanda.