Lush & dry

| Kommentarer er skrudd av for Lush & dry

PRODUKTSPONS
_MG_0015
Når det kommer til skjønnhetsprodukter er jeg omtrent like monogam som prins Charles. Som dere vet er jeg sykelig avhengig av tørrsjampo, og tester dermed alle jeg kommer over. Siden jeg begyte å klippe meg hos Gevir har jeg kommet over flere av den dyre, glossy typen. Mens de uten spraygass har klare fordeler i et miljøperspektiv, er det noe ekstra digg med å spraye pulveret inn i hårrøttene. Powder Bluff fra Kérastase dufter like pudderaktig som navnet og er det jeg vil karakterisere som nesten-usynlig i håret. Hint av hvit sky. Som de fleste tørrsjampoer gir den også tekstur og volum, og den relativt lette formulaen gjør det mulig å bygge opp effekt etter ønske. I tillegg har den UV-filter, alltid et pluss.

_MG_0015

Mens Powder Bluff er nesten-usynlig er Death Valley fra R+Co fullkomment fargeløs. Dessuten lukter den himla godt, type Byredo-parfyme. R+Co ble tatt in på Gevir helt nylig, og er den typen produkter man gjerne vil ha stående framme på badehylla. Jeg vil karakterisere den som en dag én-tørrsjampo; fungerer superbra dagen etter hårvask, men kan ikke redde skikkelig skittent hår. Det henger nok sammen med usynligheten. Perfekt for deg som legger mye i duft og utseende, og ikke har veldig fett hår. Begge ligger på rundt 250 kroner. For en hundrings mindre kan du kjøpe denne, som også er veldig bra, og dessuten uten spraygass.

→ Two luxurious dry shampoos I’ve tested recently; Powder Bluff from Kérastase and Death Valley from R+Co. Both smell great and spray on practically invisible, though aren’t enough for that third day-heavy hair.