Meg, meg, meg

| 1 Comment

--_2598
PS_mag_s148-157l_2598

1. Hvis du henger på for eksempel Instagram har du kanskje fått med deg at vi har fått et nytt, flott magasin her i landet. Hvis ikke kan jeg informere om at det heter PS, koster 69 kroner på Narvesen og inneholder en ti sider lang serie jeg har laget som like gjerne kunne hett «Mine favoritting», men som har fått navnet Maja. Med Jakob Landvik som fotograf og Jeanette Hoff som stylinghjelp har jeg vært byen rundt i høst og posert med alt fra østers til en Hermès Birkin og den lille blå Carven-kjolen og resultatet er ganske fint hvis jeg kan si det selv. Har også skribla ned noen favorittcaféer i Oslo samt parfymer og bøker jeg liker spesielt godt akkurat nå.

2. På CanonStyle har jeg blogga litt om kasjmir og min fantastiske, nye høstkåpe.

3. Jeg er, passende nok, nominert i kategorien Årets fotoblogg i Vixen Blog Awards. Det er skikkelig hyggelig, takk takk for nominasjonen. Hvis du vil kan du stemme på meg her.

TRANSLATION
Three current things about ME: 1. I made a ten page long series for a new, Norwegian fashion/lifestyle magazine called PS, with all my favorite things like a Hermès Birkin and oysters and a $1000 Gucci sweater. They’re online here. 2. I’ve blogged about cashmere and my new fab winter coat over at CanonStyle. 3. I’m nominated for photography blog of the year at Vixen Blog Awards, you can vote for me here