November

| 47 Comments

Det føles litt som om jeg har masse søstre jeg aldri har møtt, tusen takk for alle fine ord og råd. Spesielt: Å la ting ta tid og at tacolefser kan fryses, det glemmer jeg hele tiden.

De første ukene klarte jeg meg ganske bra på en slags nå skal livet leves-strategi, sov lite, levde på eventmat og skåler med havregrøt. Overskudd på frihetsfølelse men underskudd på alt annet, nedturen kom såklart, med skrekk og feber forrige uke. Så nå hviler jeg.

Og nå er den her, årets verste måned. Jeg misunner alle som blir single om våren. Hvordan skal man orke. November alene. Det kommer jo uansett til å være over om 30 dager, men jeg har tenkt til å prøve å gjøre det så behagelig som mulig, ved hjelp av følgende tiltak:

– Jeg skal fylle leiligheten med tekstiler og henge opp bildene mine, bytte ut noen møbler, det skal bli så fint at det blir umulig å ha det dårlig her.

– Så skal jeg invitere bare folk jeg liker til en trang liten innflytningsfest og ha det dødens hyggelig.

– Jeg skal ta unødvendig godt vare på meg selv. Er i en form for hudpleierus om dagen etter å ha prøvd masse bra, nye produkter (ansiktsmaska i kollasjen! Gode gud!), huden min skal iallefall ikke bære spor av høst. Dessuten; spise nok, spise bra, spise godt, løpe, sove masse, alltid ha rent hår. Lage pannekaker til helgefrokosten selv om det bare er til meg.

– Etter boklanseringen har jeg ikke orka å sette i gang noen store, nye prosjekter, men har gjort enkeltoppdrag her og der. Nå skal jeg ta meg tid til å tenke over hva jeg har lyst til og hva jeg kan få til og brette opp ermene.

– Bøker må erstatte scrolling, ellers blir jeg gal. Nå leser jeg Rousseau fordi vi har fått for oss å diskutere selvbiografien hans i bokklubben min, han er jo søt, men jeg har masse titler på lista jeg gleder meg til. Kom gjerne med tips! Jeg vil lese bøker som får meg til å ville stå opp om morgenen.