Nye hårtriks

| 2 Comments

PRODUKTSPONS

_MG_0047-
Etter at jeg klipte meg skulderkort har jeg kjent behovet for å gjøre noe mer enn å bare la håret lufttørke. Det ser ikke lenger perfekt ut helt av seg selv (buhu), men trenger litt omtanke for å få struktur og tyngde. Mens jeg finner stor glede i å stå lenge og sminke meg, synes jeg alt som har med hår å gjøre er dritkjedelig. Til tross for dette har jeg bare gode hårdager for tiden, takket være at jeg har begynt med… produkt.

_MG_0056-1
Nærmere bestemt Don’t blow it fra Bumble & Bumble (sponset av Gevir). Man bare fordeler en liten klatt i vått hår, lar det lufttørke, og venter på at håret skal se føna ut helt av seg selv. Mer samlet, mindre fluffy, mer skinnende. Og det krever nesten ikke noe effort i det hele tatt.

Fordi jeg har så sensitiv hud på hals og bryst har jeg eksperimentert meg frem til en alternativ metode, for å kunne ta pauser fra å ha produkt i håret. Trikset er ganske enkelt å vaske håret mens det ligger riktig (i midtskill i mitt tilfelle), skylle det nedover til slutt, og bare klemme ut vann forsiktig, uten å rote det til. Når det ikke lenger er klissvått klemmer jeg inn et par dråper ren olje i de fuktige tuppene, og lar det lufttørke. Blir faktisk nesten like bra.

→ Since I cut my hair shorter I’ve felt the need for more styling, which I find so boring. Fortunately my hairdresser gave me this sort of creamy gel from Bumble & Bumble, Don’t blow it (h)air styler, just a tiny amount in wet hair will make it look blow dried without the effort. Love it.