On my feet this summer

| 12 Comments

Produktspons

Okei NÅ er det vel lov å begynne å planlegge sommeren for alvor. På mandag rydda jeg mer vinterklær ned i skuffen under senga, og tok ned sommerklærne fra øverst i skapet. Sorterte ut det jeg skal ha, ga bort det jeg har spart på for lenge, hang favorittplagg pent på klesstativet. Noterte meg at en del av de hvite plaggene mine er i ferd med å gulne, og at jeg trenger nytt badetøy.

Føttene mine er derimot helt klare for sommer, for jeg har endelig kjøpt meg espadriller! Har ønska meg det hele livet typ. Gleder meg til å gå med dem i Spania i sommer (eller «ta med fisk på fisketur» som Lars kaller det). Jeg kjøpte dem på denne Etsy-butikken, de har mange ulike modeller og farger.

Ellers slapp jeg å kjøpe Hermes-sandalene. Det norske merket Since lot meg velge meg et par sko fra sommerkolleksjonen deres, så jeg gikk for de røde, semskede sandalene. Wow de er så sjukt fine? De er fine på bilder, men ble helt forelska da jeg fikk se dem i virkeligheten. Litt irri å gå med kanskje, men pytt pytt.

To par nye sommersko?? Føler jeg lever i koko overflod. Noen Jacquemus-kjole ble det derimot ikke, har heller gitt de pengene til tannlegen.

→ My feet are all set for summer; I finally went and bought some espadrilles (from this Etsy shop), and Since let me pick a pair from their summer collection. I went with the red suede sandals that are even prettier in real life. I love them.