Oslos mykeste butikk

| 6 Comments

PRODUKTSPONS
IMG_8267
Da jeg oppdaget og skrev om nettbutikken Studio Bazar for litt over et halvt år siden, fortalte innehaver Emma Wright at hun på sikt ønsket å starte en fysisk butikk kombinert med studio. Nå har det skjedd!

IMG_8265
Godt gjemt på Doblougløkka, i Louisesgate 21, har Emma fylt et lite lokale med myke kjoler, kimonoer, håndsydde skinnsko og -vesker, økologiske produkter for hud og hus, og alskens myke, indiskmønstrede ting. Og syverksted på bakrommet.

IMG_8234
IMG_8236
IMG_8238
IMG_8246
Så mye mykt.

IMG_6440
Etter at jeg skrev om nettbutikken tok Emma kontakt med meg og lurte på om jeg var interessert i å teste noen av produktene hennes. Det ville jeg seff! Jeg prøvde en liten serie fra Captain Blankenship, et lite amerikansk, økomerke startet av Jana Blankenship. Naturlig deodorant i kremform, pulvertørrsjampo forsiktig parfymert med rose- og geraniumolje, og en leppepomade som gjør leppene svakt rosa. Deodoranten og tørrsjampoen har blitt faste deler av baderomsrutinene mine, men leppepomaden er litt for parfymert for min smak. Gir fin farge, men er ikke spesielt pleiende.

IMG_8273Da jeg besøkte butikken fikk jeg velge meg ut en av kimonoene Emma får håndsydd i India. Jeg valgte denne korte i blått og grønt, som jeg planlegger å chille rundt i i den blå og grønne leiligheten min. Hvis du har en ledig lørdag foran deg anbefaler jeg å lete opp Studio Bazar i Google Maps og ta en tur!