Prom queen moment

| 7 Comments


Foto: Hanne Erøy / www.fashioninoslo.com

Javel, vant mitt livs første pris i går?? Fikk vite rett før jul at jeg var nominert til blog awards-ekstraprisen Great taste awards i regi av Bonaqua, og det var jo hyggelig i seg selv, men så vant jeg også gitt. Sjukt gøy faktisk. Og premien er et gavekort på Steen & Strøm, på TI TUSEN KRONER? For en som har vært student hele sitt voksne liv og hatt mer eller mindre shoppestopp de siste par åra føles det helt koko. Men bra, det skal jeg innrømme. Ses på undertøysavdelingen.


I dag har jeg erklært langhelg, satt premieblomstene i favorittvasen, laget vafler og sett kostymedramaer i sofaen med Vilde hele dagen. Bra liv!

→ Last night the annual Blog Awards took place at the Grand hotel, and to my surprise I won an award! The great taste award issued by Bonqaua. So much fun.