Suger til meg d-vitamin

| 7 Comments

IMG_8825
IMG_8723b
IMG_8825c
Boots fra Whyred, gamle Levis-jeans, vintage pologenser og jakke fra Monki.
Foto: Jakob Landvik

Så fikk vi heldigvis et par dager med sol i november og. Jeg benyttet anledningen til å ta litt bilder (hvilket på bloggspråk betyr «få noen til å ta bilde av meg»), ettersom flere antrekksbilder er en av flere endringer jeg planlegger på bloggfronten om dagen. I tillegg starter jeg et samarbeid med Canon denne uka, der jeg i åtte uker framover skal gjesteblogge på deres nye blogg CanonStyle sammen med to jenter jeg setter pris på både som bloggere og personer: Marianne Theodorsen og Maria van Nguyen. Vi skal dele tanker om stil og fototips, og i dag har jeg skrevet litt om å ta bilder i sollys. Sjekk det ut her hvis du vil, og følg med framover!

TRANSLATION
The next eight weeks I’m doing a collaboration with Canon on their new blog project CanonStyle. Together with Marianne Theodorsen and Maria van Nguyen I’ll share some thoughts on both style and photography, unfortunately it’s all in norwegian, but you can still check it out here if you like.