Sweet summer tuesday

| 12 Comments


Jeg har tatt på meg frilansoppdrag ved siden av skolen i halvannet år, men dette er min første ordentlige uke som helt frilans. Ingen skole som må opprettholdes ved siden av. Målet mitt er å få inn mye bedre arbeidsrutiner, det vil si ha kontortid på dagen, ta helt fri på kvelder og helger og gjøre som jeg vil innimellom. Fordi jeg kan. I går våkna jeg til strålende sommer, og ettersom jeg ble ferdig med mye at det jeg skulle gjøre på morgenen bestemte jeg meg for å ta fri resten av dagen. Jeg dro hit, til Botanisk hage.

Spiste en liten lunsj under trærne med Julie, som også holder på for seg selv nå. Lunsjen her er helt ok forresten, men bakervarene er skikkelig bra! Kom hit for en kaffe.


Etterpå fikk jeg Julie til å ta bilde av meg. Dette er mitt nye favorittsommerantrekk, espadrillos fra Etsy og en skjortekjole fra Lindex som er sååååå myk, jeg fikk den i et pressebud forrige uke og har gått med den siden.


Det blåste en del, så jeg levde litt farlig hele dagen. Pytt pytt.

Så dro Julie tilbake på jobb, og jeg gikk en tur rundt i parken og tok bilde av alle blomstene. Er jeg frilanser eller er jeg pensjonist? Hmmm.

Det er i alle fall veldig fint i Botanisk hage nå.

Iris!!! Elsker iris.

Nesten litt obskøne peoner.

Jaja, slutt på blomsterbloggen.

Da jeg kom hjem igjen så jeg at Tonje og kidsa var og bada, så jeg hoppa på en buss med Lars og plutselig var jeg her, på Nordstrands bad.

Årets første bad! Lovlig sent, men veldig deilig.

Disse to fiksa og ordna litt.

Jeg har ikke vært på Nordstrand bad siden vi hang her om kvelden på ungdomsskolen for å drikke tuborg på flaske, men det er kjempefint her, og gode bademuligheter med både brygge og ganske digg sandstrand. Enda et sommertips.

Elsker frilanslife!!!

→ Yesterday I finished work in the morning and decided to take the rest of the day off, so I went to the Botanical gardens and had lunch with Julie and took pictures of all the flowers, before taking the buss out to Nordstrand Bad for the first swim of the season. Another couple of great things to do in Oslo!