Ut av hulen

| 2 Comments

ele-ista.faksimile.no

De siste to ukene har jeg isolert meg på Blindern i en liten akademisk boble, men nå har jeg så smått begynt å bevege meg ut igjen. Torsdag inviterte Alex til lunsj på nyåpnede Vapiano. Dagsfersk pasta og fine folk.


Fredag leverte jeg oppgave og dro hjem til Linnea for middag og champagne.


På med litt sminke og taxi ned til Popsenteret.


Der fikk vi høre ny musikk fra blant annet Carmen, før Smugs 5årsfeiring satte i gang.


Vi forvilla oss inn i norsk pop-utstillingen. Linnea fant seg en bil.


Så tok vi heisen ned igjen og bestemte oss for at vi ville dra et annet sted en stund. Det ble Gaasa.


Tilbake på Popsenteret hadde Razika konsert.


Så satte Boogienetter i gang i toppetasjen og jeg dro hjem.

TRANSLATION
I have isolated myself at uni the past couple of weeks, but now I’m starting to get back out there… Thursday I had lunch at Vapiano with a nice little gang, friday started out with dinner and champagne at Linnea’s before Smug’s 5 year anniversary.