Vårlyset

| 1 Comment


Et halvt år har jeg bodd her nå og jeg ligger i senga der jeg har laget meg et rede av puter og dyner og tepper og studerer hvordan lyset faller over veggene. Gjør jeg noen gang noe annet, tenker jeg iblant, men det føles ekstra betydningsfullt nå. Min første vår her, min første vår alene. I oktober, da jeg flytta hit, kom sola inn en halvtime på ettermiddagen, oransjegul og varm, men nå står ettermiddagssola rett inn hele siste del av dagen.


Det er nesten for lyst, hele rommet blir gult, jeg trekker for gardinene, myser over boka jeg leser. Jeg har flytta spisebordet ut fra veggen så man kan sitte ovenfor hverandre og spise, tenker at man nok oftere får gjester hvis man tilrettelegger for det. I løpet av våren vil jeg få meg nytt bord, det blir sikkert fint med litt treverk i alt det hvite.


I dag føltes det helt ok at ferien er over, jeg våkna tidlig av meg selv, har hatt ett møte og lekt frilanskontor med Julie (klamre deg fast til venner med samme hverdag som deg). I mellom leser jeg Tripprapporter og spiser opp påskesjokoladen. Tusen takk for tilbakemelding på forrige innlegg forresten, jeg noterer meg alt.