Wear white for spring

| 3 Comments

Jeg tenker at jeg typ bare skal gå i hvite klær denne våren, spesielt hvite Levi’s, og kanskje gi etter for kjolen fra Jacquemus som jeg har lagt i handlekurven kanskje fem ganger de siste ukene, men det sitter langt inne å bruke 4000 kroner på en kjole, selv om jeg på en måte har råd akkurat nå. Kanskje skal jeg kjøpe meg noen drittdyre sandaler fra Hermès, kanskje disse røde, ettersom jeg fremdeles har et gavekort på Steen & Strøm med masse penger på som jeg ikke klarer å bruke. Mitt neste parfymekjøp blir en gammel favoritt som jeg aldri har eid, Indochine fra Parfumerie General, som er varm og litt krydret, litt søt, men ikke for mye, en perfekt hverdagsparfyme. Og tortoise-solbrillene fra FWSS er jo faktisk sjukt fine.

→ Fetishizing white this spring, especially white Levi’s, and considering giving in to this perfect dress from Jacquemus, and maybe some red leather sandals from Hermès. My next perfume purchase will be an old favorite, Indochine from Parfumerie General, which is warm and spicy and a little sweet but not too much. And I do love the FWSS sunglasses.