Yasmine Eslami

| 7 Comments

yasmineslami2

Når det kommer til undertøy er jeg kompromissløs; ingen krav kan fires på, verken når det gjelder komfort eller utseende. Følgende er jeg nærmest umulig å tilfredsstille, selv blant favorittmerkene mine er det bare utvalgte sett jeg liker. Jeg er ikke så kresen på basic-truser (hei, Lindex), og heldigvis går jeg sjelden med bh, men når jeg først skal kjøpe et sett må det være perfekt. En potensiell, ny favoritt er franske Yasmine Eslami, som har et lite, men nydelig utvalg undertøy i delikate kvaliteter og enkle farger. Jeg liker at bhene er formsydd, men uten polster, og de såvidt synlige, broderte detaljene. Og jeg setter pris på undertøy som ikke bare er fint, men også mulig å ha på under klær.

Det er ikke helt ideellt å kjøpe undertøy på nett, men de shipper iallefall til Norge, og dessuten finnes et lite utvalg hos Net-a-Porter. Jeg skal nok ikke til Paris igjen på en stund så jeg får kanskje prøve meg.

TRANSLATION
When it comes to underwear I’m unwilling to compromise, neither on look nor comfort. Alas I’m extremely hard to satisfy, even my favorite brands usually just have a couple of sets I love. I’m not fussy about basic knickers, and I rarely wear bras, but when I’m buying a set it needs to be perfect. A potential new favorite is french designer Yasmine Eslami, who makes beautiful, delicate underwear in basic colours. I like how the bras are fitted but not padded, and the cute, barely-there embroidery. And I appreciate underwear that not only looks good, but can also be worn under clothes.